Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az I. Szentesi Karácsony Kupa eredményei

2010.12.25

2010. december 19-én került megrendezésre a Koszta József Általános Iskola tornatermében az I. Szentesi Karácsony Kupa vívóverseny. A viadalon kizárólag a szakosztályunk tagjai vehettek részt, így s szoros asszók, a nagy csaták ellenére is szinte családias hangulatban zajlott a verseny. A versenyzőket tudásuk és életkoruk alapján három csoportba osztottuk, ahol körmérkőzéses formában döntöttek a végső sorrendről. 

A legkissebbek csoportjában a szétvívás során Ifj. Barna Viktor és Kovács Bence vívták a döntőt. A vívópalánták lelkes küzdelmében Barna Viktor diadalmaskodott.

A "középső" csoportban a körvívás után holtverseny alakult ki három versenyző között. Mivel az első helyről nem dönthet a tusarány, így a három vívó körmérkőzést vívott egymással. A döntőt követően az alábbi sorrend alakult ki a dobogón:

1. Almási Fruzsina

2. Skorka Odett

3. Kis Réka

 

A legnagyobbak között szintés éles verseny alakult ki, itt két tanítvány végzett a körmérkőzések után azonos győzelmi mutatóval. Az aranyérmet egy hihetetlenül izgalmas, hosszabbításos asszót követően Dancsó Bernadett nyakába akaszthattuk.  Ebben a korosztályban a sorrend:

1. Dancsó Bernadett

2. Almási Alexandra

3. Almási Tímea